Майстер-клас «Випікання італійського хліба»
У Львові відбувся демонстраційно-практичний майстер-клас «Випікання італійського хліба», в якому взяла участь майстер виробничого навчання ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» Раїса Марчук. Його проводив відомий в Україні та за кордоном майстер пекарської справи, власник італійського ресторану «Porcomarco» Дмитро Бігас.
Програма майстер-класу:- Фокачча з грушею та горгонзолою;- Чіабата житня;- Чіабата зі свіжою зеленню;- Фокачча римська;- Фокачча з сиром «Філадельфія» та прошутто;- Італійський хліб із печеними фаршированими лимонами.
Хлібопечення – основа соціального добробуту населення, галузь стратегічних продуктів, тому професія пекаря важлива і користується попитом на ринку праці. Майстри в/н ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі навчають професійності здобувачі освіти, постійно вдосконалюються та поповняють свій досвід.