Підсумкова кваліфікаційна атестація на здобуття кваліфікації «Пекар 2-го розряду»
Здобувачі освіти групи 1ПК Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі професії «Пекар» пройшли підсумкову кваліфікаційну атестацію на здобуття кваліфікації «Пекар 2-го розряду». Кожен з них показав високий рівень знань на теоретичному і практичному випробуванні: технологія приготування хлібобулочних виробів, правила організації робочого місця, експлуатація відповідних видів технологічного обладнання та інвентаря, норми виробничої санітарії і особистої гігієни.
Здобувачі освіти представили традиційну українську випічку та проявили креативність в їх оздобленні, а саме: завиванці, пиріжки, рогалики, калачі, ватрушки та хліби на різних заквасках.
Вітаємо юних пекарів із здобуттям 2-го розряду і зичимо їм подальшого розвитку.