Виховна робота,  Методична комісія з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій автотранспортних засобів категорії «В»,«С»»,  Методичні комісії,  Новини

Допомога постраждалим внаслідок ДТП

З метою підвищення безпеки здобувачів освіти в рамках 7-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху в ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» завітали працівники Національної поліції України: капітани поліції Ігор Івасів, Ігор Ракочий та Олександра Мялковська.

Усі присутні мали можливість ознайомитися з правилами надання долікарської допомоги постраждалим внаслідок ДТП, побачити як швидко та ефективно надавати допомогу потерпілим в аварійних ситуаціях у присутності поліції та медичного працівника Наталії Климюк.

Навчання правилам дорожнього руху – це життєва необхідність.Щоб знизити смертність та травматизм на дорогах, необхідно сформувати культуру безпечного руху усіх його учасників, тому різні заходи з ПДР завжди актуальні в навчальних закладах.

Відтепер здобувачі освіти володітимуть необхідними знаннями, щоб зреагувати на непередбачені обставини та допомагати іншим.

Разом ми зробимо наші дороги безпечнішими для всіх учасників руху.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *