Виховна робота,  Новини

День пам’яті та примирення

8 травня в ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відзначили День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.

Здобувачі освіти 25 і 15 груп разом зі своїми наставниками Ольгою Гук та Іванною Солотвінською підготували і провели годину спілкування “Пам’ятаємо! Віримо! Переможемо!”.

Сучасна повномасштабна війна вплинула на ставлення до пам’яті про Другу світову війну, в якій Україна була одним з основних полів битв і простором, де тоталітарні режими – нацистський і радянський – вчиняли масові злочини.

Здобувачі освіти підготували карту-пазл України, на якій проросли маки пам`яті, інформаційні пелюстки “Внесок українського народу в перемогу в Другій світовій війні” та долоньки вдячності, пам’ятаючи та цінуючи героїв.

А на завершення – символічно підняли голубів миру з вірою в Перемогу і виготовили для ЗСУ Ангела-охоронця.Той, хто захищає свою землю – завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучої нашої перемоги сьогодні.

Слава Україні! Героям Слава!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *