Новини

Всеукраїнський кулінарний хаб

На базі ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» створено Всеукраїнський кулінарний хаб.

З метою реалізації Стратегії Міністерство освіти і науки України у співпраці з обласними державними (військовими) адміністраціями та іншими партнерами ініціює створення кулінарних хабів та курси підготовки тренерів (майстрів виробничого навчання з професії «кухар»), які в подальшому, у співпраці з територіальними громадами, зможуть проводити підвищення кваліфікації працівників шкільних харчоблоків на базі опорних закладів професійної (професійно-технічної) освіти (наказ МОН №1/6010-23 від 28.04.2023р.).

Експертами проєкту обрано три заклади професійно-технічної освіти. Одним із яких стало Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі.

На базі цих хабів заплановано проведення курсів підготовки тренерів у кількості по 20 осіб від кожної області (Полтавської, Одеської, Тернопільської та Чернівецької). Проведення теоретичної частини тренінгів планується у травні 2023 року, а практичної – з середини червня до середини липня 2023 року.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *