Виховна робота,  Новини

Тиждень хімії та біології

З 24 по 28 квітня в ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі проходив тиждень хімії та біології.

Викладачі поставили перед собою мету: узагальнити знання учнів, доповнити їх новою і цікавою інформацією, сприяти розвитку пізнавальної та творчої активності здобувачів освіти, довести важливість наявних знань у повсякденному житті, формувати єдину систему знань та єдину картину навколишнього світу.

25 квітня проведено екскурсію в еколого-натуралістичний центр для здобувачів освіти груп №23 і 24. Цей захід дав можливість зосередитися на цікавих, для здобувачів освіти, моментах, які виходять за межі програми, розширити загальнокультурний кругозір.

26 квітня – тематична виховна година «Чорнобильська трагедія – одвічний слід на Україні». Значну увагу приділено історичним фактам та серйозним проблемам, корені яких знаходяться в минулому.

27 квітня проведено «Науковий пікнік. Цікаві досліди з хімії» для груп №23, 21 та 24. Захід стимулював внутрішню мотивацію учнів до вивчення хімії, сприяв розвитку творчих та інтелектуальних здібностей, формуванню логічного та критичного мислення.

28 квітня здобувачі освіти 23 і 25 груп грали у гру «Хімічні перегони». Проходило це у формі змагання команд, розв’язуючи нестандартні завдання і поглиблюючи знання учнів з хімії.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *