Екскурсія в кондитерську фабрику «ТЕРА»
З метою обміну досвідом майстри виробничого навчання ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» з професії «Кондитер» відвідали кондитерську фабрику «ТЕРА».
На сьогодні ВАТ спеціалізується на випуску різноманітних кондитерських виробів: вафлі, пряники, печиво, зефір, мармелад, драже, східні солодощі, цукерки, асортимент яких налічує понад 80 найменувань. Освоєно також випуск хлібо-булочних та макаронних виробів.
Досвідчені шоколатьє розповіли майстрам про тонкощі справи, нові технології та кондитерські інгредієнти, адже професія кондитера – це ціле мистецтво.Шоколад надихнув присутніх на створення неперевершених шоколадних цукерок.