Вступникам,  Новини

День відкритих дверей

18.05.2025р. наш освітній заклад відчинив свої двері для всіх, хто шукає шлях самореалізації та розвитку.
Це була справжня подорож у світ можливостей, де кожен відчув атмосферу нашого закладу зсередини.

Майстер-класи, живе спілкування з майстрами виробничого навчання, викладачами та здобувачами освіти, демонстрації вмінь, смачне частування, виставки робіт — усе це створило захоплюючу мозаїку, у якій кожен знайшов щось своє.

Ми вдячні всім, хто був з нами!
Ми відкриті для вас завжди!

Найкращі рішення народжуються там, де є вибір та ПРОФЕСІОНАЛІЗМ.

Мрієш бути успішним? Навчайся у найкращих!


ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАНЯ ЗА ПРОФЕСІЯМИ:

НА БАЗІ 9-ти КЛАСІВ
● «Кухар; офіціант; бармен»
● «Кухар; майстер ресторанного обслуговування»
● «Пекар; тістороб; машиніст тістообробних машин;
кондитер»
● «Пекар; кухар; продавець продовольчих товарів»
● «Електрогазозварник; монтажник санітарно-технічних
систем і устаткувань»
● «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів;
водій автотранспортних засобів (категорії «В» і «С»)»
● «Штукатур; лицювальник-плиточник; маляр»

НА БАЗІ 11-ти КЛАСІВ
● «Кухар; майстер ресторанного обслуговування»
● «Пекар; кухар; продавець продовольчих товарів»

НА БАЗІ КВАЛІФІКОВАНОГО РОБІТНИКА –
ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
● «Харчові технології»
для здобувачів освіти, які здобули професії «Пекар; тістороб; машиніст тістообробних машин; кондитер» чи «Пекар; кухар; продавець продовольчих товарів»
● «Готельно-ресторанна справа»
для здобувачів освіти, які здобули професії «Кухар; офіціант; бармен» чи «Кухар; майстер ресторанного обслуговування»

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *