Підсумкова кваліфікаційна атестація «Пекар» 3-го розряду
Здобувачі освіти 22 групи Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі професії «Пекар; тістороб; машиніст тістообробних машин; кондитер» пройшли підсумкову кваліфікаційну атестацію на здобування кваліфікації «Пекар» 3-го розряду.
Під керівництвом майстра виробничого навчання Лесі Зборовської і викладача Оксани Лящинської кожен із другокурсників пройшов випробування теорією та практикою, продемонструвавши високий рівень знань рецептури й технологій випікання хлібобулочних виробів, правил експлуатації технічного обладнання, а головне – вміння працювати з тістом, любов до обраної справи, кмітливість й креативність.
Щиро вітаємо юних пекарів із здобуттям 3-го розряду та зичимо підкорення нових професійних вершин!