Виховна робота,  Кабінет психолога,  Новини

Інтерактивне заняття «Я вмію себе захистити»

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, для здобувачів освіти ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі», які проживають у гуртожитках, практичний психолог Лариса Собчак провела інтерактивне заняття «Я вмію себе захистити» в парку ім.Т.Г.Шевченка.

В Україні це свято відзначають з 1998 року для того, щоб суспільство пам’ятало про права дітей, з повагою ставилося до них та створювало якнайкращі умови для їх життя і розвитку.

На занятті:

-пригадали, які права (згідно Конвенції ООН про права дитини) мають діти усього світу;

-усвідомили, що права нерозривно пов’язані з обов’язками, які необхідно виконувати навіть дітям;

-активно обговорювали, які корисні навички необхідно сформувати кожному для того, щоб відчувати себе повноцінною, гармонійною особистістю, здатною відстояти свої права;

-для створення вільної, невимушеної атмосфери грали рухливі ігри на розвиток пам’яті, уваги: «Піф-паф», «Світлофор», «Будинки-господарі-землетрус», «Молекули»;

-найцікавішим завданням виявилось створення найдовшої команди з одягу (куртки, сорочки, пояси, шнурівки…усе, що було під руками).

Про те, що заняття пройшло цікаво та захоплююче свідчили усміхнені, радісні обличчя та позитивний настрій кожного учасника.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *