Бібліотека,  Виховна робота,  Кабінет психолога,  Новини

16 днів проти насильства

Працівники та здобувачі освіти Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Підтримувати один одного та пліч-о-пліч протистояти насильству, не сподіватись на випадковість, а збільшити обізнаність і розуміння про форми насильства у суспільстві, привернути увагу до проблем його подолання, сприяти створенню суспільного простору, вільного від насильства – такі завдання ставить перед собою Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства», що проводиться щороку з 25 листопада до 10 грудня. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більше ніж 100 країн світу у цей період активізують свої зусилля, щоб підвищити обізнаність громадян про всі форми насильства, а також методи недопущення і комплексного реагування на будь-які його прояви.

Завідувач бібліотекою Квітослава Сасарова організувала тематичну виставку, приурочену цій акції.

Мінсоцполітики наголошує, якщо ви стали безпосереднім свідком насильства, негайно телефонуйте у поліцію за номером 102. Від цього залежить життя та здоров’я постраждалої особи.Отримати консультацію щодо ситуації насильства, подальших кроків, а також контакти пунктів отримання допомоги можна за телефонами «гарячих ліній»:

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *