Новини

Предметний тиждень «Мандруємо стежками фізики та математики»

У Тернопільському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі з 6 по 10 листопада 2023 року проходив предметний тиждень «Мандруємо стежками фізики та математики»

Протягом тижня викладачі Зінаїда Тихончук, Валентина Гуменяк, Іванна Боднар, Юлія Заяць організовували цікаві заходи, в яких приймали участь здобувачі освіти І-го та ІІІ курсів.

Понеділок

Викладачі Зінаїда Тихончук та Валентина Гуменяк провели фізико-математичну гру «Найрозумніший першокурсник». У грі приймали участь здобувачі освіти 15 та 16 груп. Право стати «Найрозумнішими першокурсниками» вибороли Шпільман Максим (16 група) та Кучмай Віктор (15група).

Вівторок

Викладачі математики Іванна Боднар та Юлія Заяць провели І-й етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Здобувач освіти 14 групи Микола Білоус виборов право приймати участь в ІІ-му етапі олімпіади. Викладач Іванна Боднар організувала гру «Геометричне лото», щоб здобувачі освіти перевірили свої знання зі стереометрії. Найбільшу кількість балів отримав Іван Довбель.

Середа

І-й етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики провели викладачі Зінаїда Тихончук і Валентина Гуменяк. Переможцем олімпіади став здобувач освіти 16 групи Максим Шпільман. Викладач Юлія Заяць провела математичну гру “Шукачі пригод” із здобувачами освіти 32 і 36 груп. У грі приймали участь 4 команди: по дві команди з кожної групи. Під час гри присутні розгадували ребуси, головоломки, відгадували пісні. Перемогла команда “Білочки” (32 група).

Четвер

Цікавий, захоплюючий та пізнавальний урок фізики на тему: “Гравітаційне поле. Вага тіла. Вільне падіння” для здобувачів освіти 12 групи провела Валентина Гуменяк. З допомогою власного експерименту присутні переконалися в тому, що отримані на уроці знання мають застосування у їх професії.

П’ятниця

Іванна Боднар провела математичний квест, учасниками якого були команди здобувачів освіти 33 та 36 груп. Вони боролися за право першими пройти всі етапи квесту, правильно виконати кожне попереднє завдання, щоб отримати підказку для наступного. Першими пройшли квест і набрали найбільшу кількість балів команда 36 групи.

У підсумку тижня здобувачі освіти, які приймали найактивнішу участь у заходах, отримали хороші оцінки з фізики та математики.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *