Виховна робота,  Новини

Поетапна кваліфікаційна атестація на отримання “Пекар 3-го розряду”

Завиванці, пиріжки, рогалики, калачі, ватрушки та хліби на різних заквасках… Яких тільки булок талановиті здобувачі професії «Пекар; кухар; продавець продовольчих товарів» групи №23 не презентували під час поетапної кваліфікаційної атестації на отримання  «Пекар 3-го розряду», майстер виробничого навчання – Раїса Марчук.

Кожен із другокурсників пройшов випробування теорією та практикою, продемонструвавши високий рівень знань рецептури й технологій випікання хлібобулочних виробів, правил експлуатації технічного обладнання, а головне – вміння працювати з тістом, любов до обраної справи, кмітливість й креативність.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *