Виховна робота,  Новини

Тиждень природничих наук

«Краса природи – це одне з джерел, що живить доброту, сердечність і любов.» В.О. Сухомлинський

З метою підвищення інтересу здобувачів освіти до хімії та біології, розвитку кругозору, винахідливості, творчості, ініціативності в училищі проходив тиждень природничих наук.

Розпочався він переглядом фільму про шкідливу і корисну їжу «Хімія харчування».

Марія Бурбан і Марія Голуб провели гру-змагання: «Природничий марафон» між здобувачами освіти 23 та 24 групи, які показали ерудованість, вміння застосовувати на практиці набуті знання. Перемогу в змаганнях одержала команда 24 групи «Хімічні генії». Здорове покоління –найцінніше надбання держави.

З метою пропаганди здорового способу життя для здобувачів освіти була проведена зустріч: «Молодь за життя без СНІДу».

З метою пропаганди біологічних та екологічних знань для здобувачів освіти 23, 26 груп проведена екскурсія в еколого-натуралістичний центр. Цікавими були розповіді працівників центру про догляд за квітами, домашніми тваринами.

Навколишній світ розмаїтий і загадковий. Наука розкриває його таємниці. Хімія – чарівний і захоплюючий світ метаморфоз. Заохочення до вивчення предмета, бажання пізнавати хімічні явища і процеси допомагає хімічний експеримент. Здобувачі освіти з цікавістю спостерігали за загадковими дослідами, які проводила викладач Ольга Боцян «Хімія – країна чудес».

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *