
Штучний інтелект у кулінарії та торгівлі: майбутнє вже тут!
14 березня у здобувачів освіти 51 групи відбувся пізнавальний виховний захід, який провели викладачі Неля Кошак та Тетяна Скочиляс, де обговорили можливості штучного інтелекту у таких сферах як кулінарія та торгівля!
Як ШІ допомагає шеф-кухарям створювати ідеальні страви?
Як технології змінюють покупки у супермаркетах та інтернет-магазинах?
На всі ці питання здобувачі освіти не лише отримали вичерпні відповіді, а й поділилися власними думками про те, як ШІ змінює наші звички й стиль життя:
- роботизована кухня;
- аналіз складу страв;
- створення рецептів виходячи з фотографії вмісту холодильника.
- “розумні дзеркала», які дають можливість віртуальної примірки, що економить час покупців;
- роботи-шефи, які можуть готувати страви за допомогою штучного інтелекту;
- як алгоритми допомагають у прогнозуванні попиту на продукти в магазинах;
- Чи замінить ШІ людську креативність у кулінарії?
Крім того, ШІ здатний запобігти шахрайству, оскільки може розпізнати підозрілі дії, підроблені купюри та купони.
Виступи, презентації, демонстрації — все це допомогло кожному відчути, як штучний інтелект інтегрується у повсякденне життя і робить процес приготування їжі або покупок набагато зручнішим та ефективнішим!
Захід не лише став чудовою можливістю для здобувачів освіти обмінятися знаннями, але й надихнув усіх присутніх на майбутні інновації, що чекають на нас у кулінарії та торгівлі!
#ШтучнийІнтелект #Кулінарія #Торгівля #Інновації #ВиховнийЗахід #51Група #МайбутнєВжеТут #AI


















