Новини

Штучний інтелект у кулінарії та торгівлі: майбутнє вже тут!

14 березня у здобувачів освіти 51 групи відбувся пізнавальний виховний захід, який провели викладачі Неля Кошак та Тетяна Скочиляс, де обговорили можливості штучного інтелекту у таких сферах як кулінарія та торгівля!

Як ШІ допомагає шеф-кухарям створювати ідеальні страви?

Як технології змінюють покупки у супермаркетах та інтернет-магазинах?

На всі ці питання здобувачі освіти не лише отримали вичерпні відповіді, а й поділилися власними думками про те, як ШІ змінює наші звички й стиль життя:

  • роботизована кухня;
  • аналіз складу страв;
  • створення рецептів виходячи з фотографії вмісту холодильника.
  • “розумні дзеркала», які дають можливість віртуальної примірки, що економить час покупців;
  • роботи-шефи, які можуть готувати страви за допомогою штучного інтелекту;
  • як алгоритми допомагають у прогнозуванні попиту на продукти в магазинах;
  • Чи замінить ШІ людську креативність у кулінарії?

Крім того, ШІ здатний запобігти шахрайству, оскільки може розпізнати підозрілі дії, підроблені купюри та купони.

Виступи, презентації, демонстрації — все це допомогло кожному відчути, як штучний інтелект інтегрується у повсякденне життя і робить процес приготування їжі або покупок набагато зручнішим та ефективнішим!

Захід не лише став чудовою можливістю для здобувачів освіти обмінятися знаннями, але й надихнув усіх присутніх на майбутні інновації, що чекають на нас у кулінарії та торгівлі!

#ШтучнийІнтелект #Кулінарія #Торгівля #Інновації #ВиховнийЗахід #51Група #МайбутнєВжеТут #AI

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *