Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій громадського харчування
У Тернопільському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі відбулось засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій громадського харчування на тему «Виробничі інновації як важлива складова якості підготовки кваліфікованих робітників».
На семінарі-практикумі були розглянуті та обговорені такі питання:1. Формування навчально-методичної та матеріально-технічної бази професійної підготовки кухарів відповідно до ДСП(ПТ)О на компетентісній основі. (Жилан О.М., методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.)2. Ведення плануючої та облікової документації відповідно до вимог ДСП(ПТ)О з професії «Кухар». (Жилан О.М., методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.)
3. Навчальний модуль «Шкільне харчування» та методика реалізації його в освітньому середовищі ЗП(ПТ)О. (Сухомлин Т.М., викладач предмета ПТ підготовки ДНЗ «Почаївське ВПУ».)
4. Творча екскурсія. Ознайомлення з сучасним обладнанням НПЦ з професії «Пекар; тістороб; машиніст тістообробних машин; кондитер» на базі ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі»/ (Попович Г.О., старший майстер ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі».)