Новини

Відзнаки працівникам Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі

Почесною відзнакою Управління освіти і науки Тернопільської міської ради у номінації «Наш дім – Україна» за дієвий патріотизм, громадянську мужність і вагомий внесок в організацію волонтерського руху освітян Тернополя нагороджено колектив ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі».

Сертифікат на участь в євротурі «Освіта. Європа. Духовність» виданий начальником управління Ольгою Хомою в.о. директора Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі Ганні Чорні з нагоди Дня працівників освіти.

Грамоту Тернопільської обласної ради методисту, кандидату історичних наук Тетяні Савенко за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівників освіти.

Грамоту Департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації методисту Тетяні Бартіш за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомі успіхи у педагогічній діяльності та з нагоди Дня працівників освіти.

Подяки Міністерства освіти і науки України майстру виробничого навчання Любові Вовчак і керівникам гуртків Віктору та Марії Конкульовським за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України.

Дружня родина Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі щиро вітає колег із високими відзнаками і зичить незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого. Нехай Ваша енергія, невичерпний інтелектуальний потенціал та багаторічний досвід і надалі служитимуть на благо народу України.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *