Діяльність НПЦ,  Новини,  НПЦ

Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій громадського харчування

У Тернопільському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі відбулось засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій громадського харчування на тему «Виробничі інновації як важлива складова якості підготовки кваліфікованих робітників».

На семінарі-практикумі були розглянуті та обговорені такі питання:▫️1. Формування навчально-методичної та матеріально-технічної бази професійної підготовки кухарів відповідно до ДСП(ПТ)О на компетентісній основі. (Жилан О.М., методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.)▫️2. Ведення плануючої та облікової документації відповідно до вимог ДСП(ПТ)О з професії «Кухар». (Жилан О.М., методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.)

3. Навчальний модуль «Шкільне харчування» та методика реалізації його в освітньому середовищі ЗП(ПТ)О. (Сухомлин Т.М., викладач предмета ПТ підготовки ДНЗ «Почаївське ВПУ».)

4. Творча екскурсія. Ознайомлення з сучасним обладнанням НПЦ з професії «Пекар; тістороб; машиніст тістообробних машин; кондитер» на базі ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі»/ (Попович Г.О., старший майстер ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі».)

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *