Новини

Гастрономічна карта України: смакуємо традиції!

Сьогодні відбувся захопливий навчальний захід, присвячений гастрономічній карті України! Наші здобувачі освіти мандрували смаками різних регіонів, відкриваючи для себе унікальні кулінарні традиції:

Сирники – смак Галичини

Грибна юшка – ароматна Буковина

Вергуни – ніжна Волинь

Деруни з грибною підливкою – Полісся

Лежні – автентичне Поділля

Галушки – душа центральної України

Фаршмак – кулінарне надбання Причорномор’я

Чебуреки – сонячний Крим

Гречаники – ситна Слобожанщина

Запечена риба – смак Донбасу

Після презентації страв здобувачі освіти закріпили знання, пройшовши підсумкове тестування. ????✏️ Враження неймовірні, а тепер ми точно знаємо, яка страва символізує кожен куточок України!

Дякуємо майстрам виробничого навчання Ользі Патриці, Тетяні Заяць, Ірині Лотоцькій, Надії П’ясечній, Марії Рудакевич, Василині Цьопик, Наталії Малюті, Ірині Кінах, Любові Стрембіцькій за організацію і координацію виставки, за активність й інтерес до української кулінарної спадщини!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *