
Розпочався тиждень професії “Кухар; офіціант, бармен; майстер ресторанного обслуговування”.
Цей тиждень обіцяє бути смачним, стильним і наповненим майстерністю! Уже сьогодні ми занурились у світ ресторанного етикету, де майбутні офіціанти Марія Триндюк, Аліна Пеняк і Вікторія Джаман провели майстер-клас зі складання серветок «Серветка – окраса столу».
У навчальному ресторані здобувачі освіти познайомилися з виставкою тематичних столів “Ошатний стіл – гарний настрій відвідувачів”, яку презентували майстри виробничого навчання Ірина Лотоцька і Наталія Малюта. Першокурсники з цікавістю знайомилися та освоїли мистецтво створення краси з серветок, сервіруванням столів, адже ці елегантні деталі створюють атмосферу вишуканості та комфорту.Тепер будь-який святковий стіл стане справжнім витвором мистецтва.
Попереду ще багато цікавого – майстер-класи, конкурси, дегустації та нові кулінарні відкриття.












