Виховна робота,  Гуртки,  Здобувачам освіти,  Новини,  Робота класних керівників

Змінотворці

«Змінотворці» — всеукраїнська безоплатна світоглядна система просвіти з 12 курсів, що комплексно пояснює, як влаштовані основні сфери сучасного світу та їх взаємозв’язок. Зараз ми сфокусовані на учнях 9-11 класів із сіл і невеликих містечок до 10 тис. населення.

Наша місія — розкрити спроможності молоді, аби в країні чесно перемагали талант, зусилля та розум.Викладачі в нашій команді — не шкільні вчителі, а успішні спеціалісти у своїх сферах.

У «Змінотворцях» їх понад 40 для того, щоб охопити якнайбільше учнів. І всі заняття побудовані на діалозі та активній взаємодії у групах.Усього ми розробили 12 курсів, кожен складається з 12-16 онлайн-занять у Zoom тривалістю 1,5 години, які відбуваються двічі на тиждень.

Програма орієнтована на підлітків 14-17 років та відкриває їм такі можливості:
● безоплатні онлайн-курси за 12-ма напрямками (“Держава і політика”,
“Військова справа”, “Бізнес”, “Стосунки”, “Здоров’я”, “Медіа та інформація”,
“Технології”, “Культура”, “Мистецтво”, “Економіка”, “Довкілля”, “Суспільство”);
● офлайн-активності на території громади від викладачів проєкту, підприємців,
експертів, митців;
● долучення до спільноти однодумців після завершення навчання

????Щоб долучитися до навчання, підлітку необхідно:
▪️підписатися на закриту сторінку instagram.com/zminotvortsi.one
▪️надати свої дані (ім’я, населений пункт, контакти)
▪️переглянути в акаунті актуальні дописи про те, які курси можна взяти просто зараз, а на які необхідно стати в чергу на наступний потік
▪️написати адміністраторам, з якого курсу або курсів є бажання почати навчання. Далі адміністратори створюють відповідні групи для учасників курсів і тримають з ними зв’язок.

Ми заохочуємо підлітків проходити всі 12 курсів, щоб максимально прокачатися та стати більш обізнаними й свідомими. Це можливо зробити протягом року — усі курси безперервно доступні для запису.

Місія “Змінотворців” — розкрити спроможності молоді, аби в країні чесно перемагали талант, зусилля та розум. Команда проєкту переконана, що діти, які проходять навчання, зможуть вплинути на нашу державу та допоможуть у її післявоєнній відбудові та зміцненні.Більше інформації про “Змінотворців”:
https://www.facebook.com/zminotvortsi
https://www.instagram.com/zminotvortsi

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *