
Засідання методичної комісії «Харчових технологій»
Підвищення рівня вимог до обсягу базових знань кваліфікованих робітників зумовлюють необхідність інтенсифікації процесу навчання. Це можливо за умови успішного розв’язання проблеми науково-методичного забезпечення навчального процесу.


8 лютого на базі навчально-практичного центру з професії «Пекар; тістороб; машиніст тістообробних машин; кондитер» Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі відбулося засідання методичної комісії «Харчових технологій», під час якого члени комісії обговорювали розроблені дидактичні матеріали на такі теми:
-Лариса Прендота, майстер в/н, – «Приготування хліба пшеничного з додаванням нетрадиційної сировини;

-Оксана Кулинич, майстер в/н, – «Приготування булочки здобної»;

-Оксана Лящинська, викладач ПТП, – «Приготування пісочного тіста і виробів з нього»;

-Раїса Ромоданова, майстер в/н, провела майстер-клас з приготування листкового тіста.

Живе спілкування, обмін досвідом, плідна співпраця з колегами — ось що дає заряд потужної мотивації та натхнення!

