Діяльність НПЦ,  Новини,  НПЦ

Засідання методичної комісії «Харчових технологій»

Підвищення рівня вимог до обсягу базових знань кваліфікованих робітників зумовлюють необхідність інтенсифікації процесу навчання. Це можливо за умови успішного розв’язання проблеми науково-методичного забезпечення навчального процесу.


8 лютого на базі навчально-практичного центру з професії «Пекар; тістороб; машиніст тістообробних машин; кондитер» Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі відбулося засідання методичної комісії «Харчових технологій», під час якого члени комісії обговорювали розроблені дидактичні матеріали на такі теми:

-Лариса Прендота, майстер в/н, – «Приготування хліба пшеничного з додаванням нетрадиційної сировини;


-Оксана Кулинич, майстер в/н, – «Приготування булочки здобної»;


-Оксана Лящинська, викладач ПТП, – «Приготування пісочного тіста і виробів з нього»;


-Раїса Ромоданова, майстер в/н, провела майстер-клас з приготування листкового тіста.


Живе спілкування, обмін досвідом, плідна співпраця з колегами — ось що дає заряд потужної мотивації та натхнення!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *