Майстер-клас
Здобувачі освіти 25, 34, 35 груп разом із майстрами виробничого навчання Любовʼю Стрембіцькою, Тетяною Заяць, Іриною Лотоцькою та Іриною Кінах брали участь у майстер-класі, який провели представники UCM – Progetto inclusione cucina Italiana – Euroest, що проходив на базі ТНТУ ім.І.Пулюя.
Метою заходу було провести короткий огляд найбільш відомих страв Італії, ознайомити майбутніх кухарів з історією виникнення та способами приготування пасти «Фреска», навчити технологічно правильно готувати цю страву за особливим рецептом.
Із кращих здобувачів освіти представники UCM обрали кандидатів для участі у міжнародних програмах практичного навчання в Італії.
Дякуємо організаторам за чудовий настрій і набутий досвід.