Кабінет психолога,  Кейс методиста,  Новини

Тиждень здорового та безпечного харчування

З 09.10 по 16.10.2023 в Тернопільському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі проведено Тиждень здорового та безпечного харчування «Корисне харчування – успішне навчання».

Основна мета заходу – пропаганда культури здорового харчування, захист, збереження і розвиток здоров’я здобувачів освіти.

Викладач професійно-теоретичної підготовки Тетяна Скочиляс провела урок-тренінг у групі №14 «Здорове харчування – здорове життя»;

Оксана Винницька для поширення культури здорового харчування на уроці української мови у групі №12 організувала написання есе на тему: «Правильне харчування – основа здорового життя»;

У групі №15 майстер в\н Ольга Патрика провела «Кулінарний батл»;

Марія Рудакевич спільно із здобувачами освіти групи №1Р провели майстер-клас із приготування смачного та корисного перекусу;

Майстер в\н Надія Пясечна поділилася лайфхаками кулінарної майстерності, секретами та технікою фарширування риби із здобувачами освіти 14 групи;

Лариса Собчак – психолог навчального закладу провела просвітницьку бесіду для дівчат, які проживають у гуртожитку №2, на тему: «Розлади харчової поведінки».

Працівники училища повинні не лише забезпечувати здобувачів освіти здоровою їжею, а й виховувати звичку правильного харчування. Адже здорове харчування — це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але і любов, повага до себе, прагнення до здорового та довгого життя.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *