Підсумкова кваліфікаційна атестація «Кухар» 4-го розряду
Здобувачі освіти групи 2ПК Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі професії «Пекар; кухар; продавець продовольчих товарів» проходили підсумкову кваліфікаційну атестацію на здобування кваліфікації «Кухар» 4-го розряду.
Кожен із них, пройшовши теоретичне і практичне випробування, показав високий рівень знань рецептури, технології виготовлення страв та кулінарних виробів, правил організації раціонального харчування, експлуатації відповідних видів технологічного обладнання та інвентаря, норм виробничої санітарії й особистої гігієни тощо.
У представлених індивідуальних роботах переплітались традиційна українська, європейська та японська кухні, захоплювали смаки, стильна подача та кулінарні експерименти.
Щиро вітаємо юних кухарів із здобуттям 4-го розряду та зичимо підкорення нових професійних вершин!