Новини

Підсумкова кваліфікаційна атестація «Кухар» 4-го розряду

Здобувачі освіти групи 2ПК Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі професії «Пекар; кухар; продавець продовольчих товарів» проходили підсумкову кваліфікаційну атестацію на здобування кваліфікації «Кухар» 4-го розряду.

Кожен із них, пройшовши теоретичне і практичне випробування, показав високий рівень знань рецептури, технології виготовлення страв та кулінарних виробів, правил організації раціонального харчування, експлуатації відповідних видів технологічного обладнання та інвентаря, норм виробничої санітарії й особистої гігієни тощо.

У представлених індивідуальних роботах переплітались традиційна українська, європейська та японська кухні, захоплювали смаки, стильна подача та кулінарні експерименти.

Щиро вітаємо юних кухарів із здобуттям 4-го розряду та зичимо підкорення нових професійних вершин!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *