Виховна робота,  Новини

Заходи, присвячені Дню Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого.

Вшановуючи подвиг учасників Революції гідності, здобувачі освіти разом із працівниками Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі долучились до таких заходів:

– 20.02.2024р. здобувачі освіти 22 і 25 груп із класними керівниками Раїсою Ромодановою та Іриною Лотоцькою долучились до Всесвітньої тихої акції “Ангели пам’яті” у пам’ять про загиблих майданівців. Учасники заходу запалили свічки та вчепили на дерева паперові ангели біля стели пам’яті на площі Героїв Євромайдану.

– 21.02.2024р. здобувачі освіти 33 групи разом із методистом училища Любов`ю Вовчак побували у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей, де відбулась цікава і пізнавальна година мужності: “Характер зі сталі”за участі представників обласного осередку ГО”Права молодь” в рамках благодійної акції “Я підтримую Сталеву Сотню” (67 ОМБР Сталева Сотня).

Під час заходу всі бажаючі мали змогу спробувати розібрати і зібрати зброю(автомат), накласти кровоспинний джгут і переглянути документальний історичний фільм: “Шляхи поколінь”, а також долучитись до благодійної акції на підтримку ЗСУ, придбавши символічні листівки та брошки.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *