ПКА на здобування кваліфікації «Кухар» 3-го розряду
Здобувачі освіти 24 та 25 груп Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі професії «Кухар» проходили підсумкову кваліфікаційну атестацію на здобування кваліфікації «Кухар» 3-го розряду.
Кожен із них, пройшовши теоретичне і практичне випробування, показав високий рівень знань рецептури, технології виготовлення страв та кулінарних виробів, правил організації раціонального харчування, експлуатації відповідних видів технологічного обладнання та інвентарю, норм виробничої санітарії й особистої гігієни тощо.
У представлених індивідуальних роботах переплітались традиційна українська, європейська та японська кухні, захоплювали смаки, стильна подача та кулінарні експерименти юних кухарів.
Щиро вітаємо юних кухарів із здобуттям 3-го розряду та зичимо підкорення нових професійних вершин!