Новини

ПКА на здобування кваліфікації «Кухар» 3-го розряду

Здобувачі освіти 24 та 25 груп Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі професії «Кухар» проходили підсумкову кваліфікаційну атестацію на здобування кваліфікації «Кухар» 3-го розряду.

Кожен із них, пройшовши теоретичне і практичне випробування, показав високий рівень знань рецептури, технології виготовлення страв та кулінарних виробів, правил організації раціонального харчування, експлуатації відповідних видів технологічного обладнання та інвентарю, норм виробничої санітарії й особистої гігієни тощо.

У представлених індивідуальних роботах переплітались традиційна українська, європейська та японська кухні, захоплювали смаки, стильна подача та кулінарні експерименти юних кухарів.

Щиро вітаємо юних кухарів із здобуттям 3-го розряду та зичимо підкорення нових професійних вершин!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *