Віртуальний методичний кабінет,  Наша діяльність,  Новини

Атестація педагогічних працівників. Підсумки

Атестація педагогічних працівників ДНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відбулась 23 березня.

За її висновками, всі 14 працівників відповідають займаним посадам та раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям.

Атестаційна комісія звернулась до управління освіти і науки Тернопільської ОДА з клопотанням про присвоєння:

  • кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» викладачці фізичної культури Н. В. Фігурській;
Наталія Фігурська,
викладачка фізичної культури
  • педагогічного звання «старший викладач» викладачці української мови і літератури М. Т. Чашці;
Марія Чашка,
викладачка української мови і літератури
  • педагогічного звання  «майстер виробничого навчання І категорії» майстру виробничого навчання професії «Кухар, офіціант, бармен» Г. О. Попович;
Галина Попович,
майстер виробничого навчання професії «Кухар, офіціант, бармен»
  • педагогічного звання  «майстер виробничого навчання ІІ категорії» майстру виробничого навчання професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій категорії «В» і «С», » А. В. Удалову.
Андрій Удалов,
майстер виробничого навчання професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів категорії «В» і «С», водій»

Атестаційна комісія також звернулась з клопотанням до управління освіти і науки Тернопільської ОДА про атестацію на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» викладачам інформатики В. М. Муринському, української мови і літератури М. Т. Чашці, «Захисту України» М. Т. Вар’яну, фізики З. С. Тихончук, а також про атестацію на відповідність раніше присвоєним педагогічним званням:

  • «викладач-методист» В. М. Муринському та З. С. Тихончук;
  • «керівник гуртка – методист» керівниці гуртка М. П. Конкульовській;
  • «майстер виробничого навчання ІІ категорії» майстру виробничого навчання професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів категорії «В» і «С», водій» С. П. Галушці

Зінаїда Тихончук,
викладачка фізики
Степан Галушка,
майстер виробничого навчання професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій категорії «В» і «С»»

За рішенням атестаційної комісії кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії» присвоєно викладачці української мови та літератури С. О. Ізініцькій.

Світлана Ізініцька,
викладачка української мови і літератури

Згідно з рішенням атестаційної комісії також 14 тарифний розряд присвоєно майстрам виробничого навчання професії «Кухар, офіціант, бармен» М. Р. Щербан та з водіння В.М Бек, майстрам виробничого навчання професій «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів категорії «В» і «С», водій» С. П. Галушці та А. В. Удалов, «Електрогазозварник, сантехнік» – В. Я. Матисюк, «Пекар, кондитер» – О. Я. Кулинич, і 12 тарифний розряд – керівниці гуртка М. П. Конкульовській.

Марія Щербан,
майстер виробничого навчання професії «Кухар, офіціант, бармен»
Володимир Бек,
майстер виробничого навчання з водіння
Оксана Кулинич,
майстер виробничого навчання професії “Пекар, кондитер”
Володимир Матисюк,
майстер виробничого навчання професії “Електрогазозварник, сантехнік”

Підсумки атестації свідчать про професійне зростання педагогів ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі. Цьому сприяла ціла низка чинників, в тому числі різноплановість та багатоманітність форм методичної роботи, спрямованої на виявлення, вивчення та поширення досвіду через семінари, онлайн-вебінари, методоб’єднання, засідання методичних комісій, а також участь у творчих групах Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області, виховних заходах тощо.

Вітаємо педагогічних працівників із успішним проходженням атестації. Творчих здобутків Вам у подальшій професійній діяльності!

Зазначимо, атестацію педагогічних працівників проведено відповідно до пункт 3.1.Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 №930 з метою активізації професійної діяльності педагогічних працівників, стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня фахової майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу і авторитету педагогічної праці та забезпечення ефективності навчально-виробничого процесу ДНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі».

Поділитися: