Креатив, стиль та витримка: ми готуємо ідеальних офіціантів
Як правильно зустріти гостя, сервірувати стіл, не заплутатись у замовленнях, бути стриманим і водночас дотепним, помічати все й бути …непомітним, провести відвідувача так, аби …він знову хотів повернувся…
Відмінне знання тонкощів однієї з найзатребуваніших професії світу демонстрували 35 учнів ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі під час поетапної професійної атестації на отримання кваліфікації «Офіціант» 3-го розряду.
Здобувачі освіти з гідністю пройшли теоретичне й практичне випробування, демонструючи не тільки відмінне знання етикету, витончений смак й креативність, а й дотепність, уміння вчасно реагувати на ситуацію та знаходити правильні слова, неабияку акторську майстерність та залізну витримку.
За підсумками атестаційної комісії, яку очолила виконавчий директор ТОВ «Фірма Реал» Ольга Іваноньків, та до якої увійшли заступниця директорки з навчально-виробничої роботи Ганна Чорна, викладачка спецтехнології Наталя Комендат, майстри виробничого навчання Тетяна Заяць та Ольга Патрика, всі учні групи 35 професії «Кухар; офіціант, бармен» отримали кваліфікацію «Офіціант» 3-го розряду.
Щиро вітаємо юних офіціантів з таким вагомим кроком та зичимо успіхів, натхнення й підкорення нових професійних вершин.