Новини

У випічку вкладають душу… (фото)

Завиванці, пиріжки, рогалики, калачі, хліби на різних заквасках, плюшки та ватрушки… Яких тільки булок талановиті здобувачі професії «Пекар; кухар; продавець продовольчих товарів» не презентували під час поетапної професійної атестації на отримання кваліфікації «Пекар» 2-го розряду.

Біленькі й пухкенькі, чорні й сірі з цільного зерна, солодкі й солоні… Рум’яні, духмяні, з частинкою душі юних умільців… Аромат свіжоспеченого хліба надовго оселився у стінах училища…  

Кожен із 22 першокурсників ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі пройшов випробування теорією та практикою, продемонструвавши високий рівень знань рецептури й технологій випікання хлібобулочних виробів, правил експлуатації технічного обладнання, а головне – вміння працювати з тістом, любов до обраної справи, кмітливість й креативність.

  

За підсумками атестаційної комісії, яку очолила завідуюча виробництвом ПП «Моноліт» Наталя Войтович, та до якої увійшли заступниця директорки з навчально-виробничої роботи Ганна Чорна,  старший майстер Марія Настин, викладачка спецтехнології Оксана Лящинська, майстри виробничого навчання Лариса Прендота та Ольга Складанюк, всі учні групи «1ПК» отримали кваліфікацію «Пекар» 2-го розряду.

Щиро вітаємо юних пекарів з таким вагомим кроком та зичимо успіхів, натхнення й підкорення нових професійних вершин.

Поділитися: